Parteneri

ABS GROUP

Parteneri

Mateescu, Chiva și Asociații

www.mateescu-chiva.ro

ABS Group se adreseaza companiilor mici și mijlocii care nu au nici puterea financiară și nici capacitatea funcțională de a contracta serviciile companiilor de consultanță multinaționale.

Suntem disciplinați în toate activitățile și relaționările pe care le susținem și credem ca a fi profesionist înseamnă a fi responsabil, bine informat, antrenat, atent și meticulous, precis și organizat.

Plecând de la aceste considerente am decis să construim un parteneriat cu casa de avocatură Mateescu, Chiva și Asociații care își propune să ofere servicii de consultanță complementare, juridice și financiar contabile, aplicate necesității companiilor mici și mijlocii.

Experiența dobândită de peste 15 de ani de activitate, ne-a permis să ne formăm o imagine asupra necesităților companiilor, astfel încat să le ajutăm să își desfășoare în hățișul legislativ existent.

Suntem parteneri de încredere și construim relații transparente, de lungă durată și în deplină seriozitate. Ne respectăm întotdeauna promisiunile făcute atât clienților cât și partenerilor noștri, alegând să-i reprezentăm corect, echitabil și întotdeauna cu respect.” Alexandru Mateescu – Casă de Avocatură